Politika

Saopštenje SNS-a

Nezvanične vesti iz „pouzdanih“ izvora o navodnom potpisivanju sporazuma o saradnji između Srpske napredne stranke i Koalicije za Pirot-URS samo su pusti snovi odlazećeg predsednika opštine Vladana Vasića.

Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću nije potrebna podrška za reformsku politiku od onih koji su nas do juče napadali i u predizbornoj kampanji ministre nazivali portirima, a pogotovo od Vladana Vasića koji je govorio da Aleksandar Vučić vodi samo kampanju u medijima protiv korupcije i kriminala. Podrška za reforme potrebna je od građana koji su tu podršku i pružili premijeru Aleksandru Vučiću i SNS-u na izborima.

Iza pokušaja obmanjivanja javnosti, u kojem nažalost učestvuju i pojedini mediji, da je zbog građana Pirota potrebna bolja veza sa ministarstvima i centralnom vlašću, kriju se samo lični interesi pojedinaca, pre svega Vladana Vasića, da se po bilo koju cenu održi na vlasti. Jer u strahu su velike oči, pa se tako i Vladan Vasić boji sve jače i brojnije opozicije u SO Pirot, koja bi dolaskom na vlast mogla lako da otkrije sve nečasne i nepoštene radnje lokalnog režima u poslednjih 11 godina što bi ih dovelo do otvaranja procesa pred pravosudnim organima.
SNS najoštrije demantuje sve navode medija koji podležu pritiscima tzv. nezvaničnih izvora i stvaraju zabunu u javnosti da je SNS spremna da sarađuje sa političkim grupacijama i pojedincima kojima nije stalo do Pirota i koji su pokazali da nemaju podršku građana da u njihovo ime donose odluke. Takođe, Srpska napredna stranka neće nikada dozvoliti da se bilo ko krije iza njenog i imena Aleksandra Vučića radi održavanja na vlasti i da služi kao utočište političarima bez ideologije, kriminalcima i spletkarošima.
Da li je potpredsednik URS-a Vladan Vasić promenio mišljenje za tako kratko vreme ili traži politički azil za svoju propalu politiku?

Pirot, 12.01.2015. godine

Poverenik SNS Pirot
Radmilo Kostić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker