Saopštenje Pokreta socijalista

Nevladina organizacija NALED (takozvana ,,Nacionalna alijansa za lokalni ekoenomski razvoj“) koja je u Srbiji osnovana i finansirana od strane američke administracije još 2006. godine postavila je odlazećeg predsednika opštine Pirot Vladana Vasića u svoj upravni organ.

Čestitamo gospodinu Vasiću na ličnom napredovanju, ali ga podsećamo da je za vreme njegove vlasti Pirot ekonomski upropašćen, o čemu najbolje svedoči primer industrije odeće „1. maj“ gde je g.Vasić radio pre nego što je počeo da se bavi politikom, i koji je umesto ekonomskog razvoja doživeo stečaj, a dojučerašnje koleginice i kolege Vasića ostali bez posla i na ulici.

Obzirom da je Vasić postao član upravnog organa jedne američke organizacije za lokalni ekonomski razvoj, radnici „1. maja“, građani Pirota i celokupna politička javnost u Srbiji očekuju da će Pirot ekonomski procvetati, „1. maj“ , „Stolar“, „Niskogradnja“ i ostala preduzeća koja je do sad upropastio, početi da rade, a njihovi radnici početi da primaju plate.

Takođe, imajući u vidu njegovo vrtoglavo napredovanje u karijeri, pitamo gospodina Vasića da li je još uvek zainteresovan da se učlani u Srpsku naprednu stranku Aleksandra Vučića ili je odustao od te namere obzirom da je počeo da pravi koalicione sporazume na lokalu sa strankom Borisa Tadića i da je na njegovoj-opštinskoj televiziji čest gost Vojislav Šešelj?

Nadamo se da će opipljive rezultate na poboljšanju ekonomske situacije u 1.maju i opštini Pirot, kao i odgovor na postavljeno pitanje gospodin Vasić imati do 29. aprila za kada je najavljena nova sednica Skupštine opštine Pirot.

DO POBEDE!

PREDSEDNIK OO PS PIROT
Dragan Todorović

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar