Politika

Saopštenje Pokreta socijalista

Nevladina organizacija NALED (takozvana ,,Nacionalna alijansa za lokalni ekoenomski razvoj“) koja je u Srbiji osnovana i finansirana od strane američke administracije još 2006. godine postavila je odlazećeg predsednika opštine Pirot Vladana Vasića u svoj upravni organ.

Čestitamo gospodinu Vasiću na ličnom napredovanju, ali ga podsećamo da je za vreme njegove vlasti Pirot ekonomski upropašćen, o čemu najbolje svedoči primer industrije odeće „1. maj“ gde je g.Vasić radio pre nego što je počeo da se bavi politikom, i koji je umesto ekonomskog razvoja doživeo stečaj, a dojučerašnje koleginice i kolege Vasića ostali bez posla i na ulici.

Obzirom da je Vasić postao član upravnog organa jedne američke organizacije za lokalni ekonomski razvoj, radnici „1. maja“, građani Pirota i celokupna politička javnost u Srbiji očekuju da će Pirot ekonomski procvetati, „1. maj“ , „Stolar“, „Niskogradnja“ i ostala preduzeća koja je do sad upropastio, početi da rade, a njihovi radnici početi da primaju plate.

Takođe, imajući u vidu njegovo vrtoglavo napredovanje u karijeri, pitamo gospodina Vasića da li je još uvek zainteresovan da se učlani u Srpsku naprednu stranku Aleksandra Vučića ili je odustao od te namere obzirom da je počeo da pravi koalicione sporazume na lokalu sa strankom Borisa Tadića i da je na njegovoj-opštinskoj televiziji čest gost Vojislav Šešelj?

Nadamo se da će opipljive rezultate na poboljšanju ekonomske situacije u 1.maju i opštini Pirot, kao i odgovor na postavljeno pitanje gospodin Vasić imati do 29. aprila za kada je najavljena nova sednica Skupštine opštine Pirot.

DO POBEDE!

PREDSEDNIK OO PS PIROT
Dragan Todorović

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker