Saobraćajnica 1 dobija priključak na Koridor 10 – budući ulaz u grad

Saobraćajnica 1  – žila kucavica Industrijske zone i važna saobraćajnica za funkcionisanje Tigar tyresa, dobila je priključak na budući Koridor 10, zahvaljujući odličnoj saradnji Grada sa Koridorima Srbije, koji su i završili deo Saobraćajnice 1 koji predstavlja konekciju sa budućim Koridorom 10 i predstavljaće praktično ulaz u grad sa Koridora 10. Time će se omogućiti teretnjacima da direktno sa Koridora uđu u Industrijsku zonu – Tigar tajers ili Slobodnu zonu, gde je ogromna koncentracija teretnog saobraćaja, čime će se značajno rasteretiti centar grada.

U izgradnju Saobraćajnice 1 Grad Pirot je uložio 44 miliona dinara. Reč je o veoma komplikovanom poslu jer je bilo neophodno menjeti tlo, s obzirom da je saobraćajnica izgrađena na mestu nekadašnje deponije. Najveći deo Saobraćajnice izgradila je Gradska uprava, a Koridori Srbije, sa kojima Grad Pirot ima odličnu saradnju, završili su ovaj veoma značajan posao. Sa završetkom ove deonice Koridora 10, a kako je najavljeno, to se očekuje do kraja godine, zaživeće i Saobraćajnica 1. 

 

Gradi se Saobraćajnica 1 koja omogućuje dalje širenje Mišelina u Pirotu


1 Komentar

  1. 2KD

    30.05.2018. at 23:03

    Znaci pirot zapad je striktno namenjen Miselinu po ovome kako vi pisete, i do nove godine ce sleperi upropastiti ostatak saobracajnica u gradu konkretno kruzni tok na malom mostu(koji i onako nije nikako odradjen vidi se po rupama koje se pojavljuju neretko),kao sto su upropastili put od sopotske petlje do Miselina ili ti tigra,o toj relaciji se ne govori nikako o presvlacenju novim asfaltom …

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar