Gradska hronika

Saobraćajna nezgoda kod bolnice – povređena grupa mladića

U spasavanju mladića iz smrskanog auta pomogli braća Tošić, Dejan, pripadnik Žandarmerija i Miljan - medicinski tehničar u Hitnoj pomoći

Noćas oko 1 sat iza ponoći kod Opšte bolnice u naselju Gnjilan dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su povređene četiri osobe. Sudarili su se automobil marke “golf” i “bmw”, a istraga, koja je u toku, utvrdiće sve okolnosti pod kojima je došlo do nezgode.

Mladićima koji su bili praktično zarobljeni u smrskanoj karoseriji “golfa” u pomoć su odmah pritrčali braća Dejan i Miljan Tošić, koji žive u neposrednoj blizini mesta nezgode.  Dejan je inače pripadnik Žandarmerije, dok je Milan medicinski tehničar u Hitnoj pomoći u Pirotu.

fotografija sa mesta nesreće

-Udarac nas je probudio, istrčali smo momentalno i ja i brat da vidimo o čemu se radi. Brat, koji je inače medicinski tehničar i zna kako da postupa u ovakvim situacijama, najpre se zavukao u auto, proverio vitalne znake svima i onda smo pristupili vađenju putnika koji su bili zarobljeni u smrskanom automobilu. U međuvremenu je stigla i Hitna pomoć. Uz pomoć pajsera uspeli smo da iz smrskanog automobila izvučemo sve putnike koje je zbrinula ekipa Hitne pomoći-kaže za Pirotske vesti Dejan Tošić.

 

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker