Gradska hronika

Saniraju se posledice oluje

Posledice olujnog nevremena koje je sinoć pogodilo Pirot uveliko se saniraju. Sve raspoložive ekipe JP “Komunalac” od sinoć su na terenu i rade na saniranju velikog broja oborenih stabala, a velika šteta je pričinjana i na dalekovodu ka Beloj Palanci, kao i na dalekovodima ka pojedinim pirotskim selima.

oluja

Po rečima Zorana Mančića, iz pirotskog ogranka EPS-a, najveća šteta pričinjena je dalekovodu ka Beloj Palanci, zbog čega je cela Bela Palanka noćas do 1 sat iza ponoći bila bez struje.

-Naše ekipe su od noćas na terenu tako da je veliki kvar na dalekovodu ka Beloj Palanci saniran uspešno. Jak olujni vetar je na putu ka Barje Čifliku oborio četiri stuba, a sanirani su i kvarovi na vodovima ka selima Ponor, Blato, Veliki i Mali Suvodol tako da i ta sela od jutros imaju struju. Veliki broj kvarova zabeležen je i u samom gradu-kaže Mančić.

O tome koliko je jako bilo nevreme, svedoči i snimak koji je napravila Piroćanka Saška Tošić na kome se vidi kako velika breza u ulici 46. divizije pada na njenu kuću. Na svu sreću povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta.

https://www.youtube.com/watch?v=jG4MkbdyDto

 

Foto Danica Gogov, video Saška Tošić

A.Ć.

 

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker