Sport

Salihović:Pirot idealan za mlade fudbalere

Fuad Salihović, prvotimac Radničkog, nakon jedne polusezone u dresu “belih” napušta Pirot. Kako je kazao u razgovoru za Pirotske vesti, iz Pirota odlazi sa odličnim utiscima

Kako je kazao Salihović, u Radničkom je imao izvanredan tretman, sve što je dogovoreno bilo je i maksimalno ispoštovano. Po njegovim rečima, sa novim Zatvorenim bazenom i drugom sportsom infrastrukturom koja već postoji a kojom retko koji klub i iz Prve lige može da se pohvali, Pirot predstavlja idealnu sredinu za afirmaciju i razvoj mladih fudbalera.

-Žao mi je što moram da napustim Pirot jer su me ovde svi, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Ćirićem, preko direktora Dragana Stankovića i ostalih u klubu dočekali srdačno i maksimalno ispoštovali. Zbog privatnih obaveza, nažalost, napuštam Pirot i idem u Nemačku, ali će mi Pirot zauvek ostati u srcu. Teška srca napuštam sredinu u kojoj sam doživeo mnoge lepe trenutke i doživeo iskustvo, ne samo sa fudbalske strane, već sam zadovoljan u svakom smislu. Rukovodstvo je napravilo jedan tim koji funkcioniše onako kako bi trebali svi klubovi u Srbiji da funkcionišu. Preporučio bih svim igračima koji žele da se afirmišu, Pirot je prava sredina u svakom smislu jer ovde igrači dobijaju svoju šansu, dok u Prvoj ili Super ligi igrači ne dobijaju šansu i gube se. Ovde je na prvom mestu ta fudbalska priča i svima preporučujem Pirot-kaže Salihović.

fuad salihovic

On dodaje da Pirot, sa novim Zatvorenim bazenom koji je nedavno otvoren, ima infrastrukturu sa kojoj ne mogu da se pohvale mnogi superligaši.

-Mislim da će se uslovi podići na jedan još viši nivo jer, po najavama predsednika kluba, treba da bude izgrađen i teren sa veštačkom travom, tako da će Pirot biti jedan pravi fudbalski centar uz bazen koji je nedavno otvoren, teretanom, pratećim objektima, retko koji klub može da se pohvali sa takvim uslovima. Nadam se da će to da prepoznaju i ljudi iz saveza, da se više ne forsiraju neka “sela”-kaže Salihović.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker