Ružan prizor na Keju pored Nišave(foto)

Svi rekreativci, ali i đaci OŠ “Duško Radović” koji na ovom delu Keja imaju časove fizičke kulture, ovih dana su svedoci ružnog prizora na ovom delu Keja pored Nišave, koji se graniči sa industrijskom četvrti.kej pored nisave

Praktično ceo Kej prekriven je belim najlonima koji potiču, najverovatnije, iz obližnje fabrike, nekadašnjeg “Prvog maja” , sa čijeg placa je najlone vetar razneo po celom Keju.

_DSC3947_resize

foto A.Ć.

8 Komentara

 1. andrija

  04.04.2014. at 17:36

  PA STA RADE TOLIKI KOMUNALCI PO GRADU ??? SKUPLJAJU OPUSKE!!!!!!??????? NA KEJ I NEKA SAKUPE TO,A U PRVI MAJ OBAVESTENJE DA POVEDU RACUNA!!!!!!!!!!!!!!!RUGLO!!!!!!!!!!!!

 2. Srki

  04.04.2014. at 19:03

  U par gradova u Srbiji lokalna vlast je trgovinskim radnjama zabranila da se kupcima dele besplatne pvc kese. Predlazem opstinskom rukovodstvu da tu meru donese i kod nas. Pre dvadesetak godina imali smo platnene torbe i pletene cegere i tako isli u kupovinu. Ne vidim razlog da to ne radimo i danas.

 3. Rile

  04.04.2014. at 19:33

  A gde su ovi iz komunalne inspekcije, Komunalca, … ???

 4. a

  05.04.2014. at 07:37

  Mogla bi ovim da se pozabavi i ekoloska inspekcija, da kazni onoga ciji je otpad. Moze i opstinska komunalna inspekcija verovatno nesto da preduzme oko toga ali neminovo – Kej treba ocisitit. Dok neko jako ne rikne od kazne sto prlja grad nece se seljaci nauciti kako da se ponasaju.

 5. Joca

  05.04.2014. at 16:06

  Komunalnim problemima se opretecuju svi sem onih koji su za to zaduzeni. Zasto opstinska komunalna inspekcija i javno preduzece Komunalac nisu u funkciji gradjana koji ih placaju? Mozda gradjani treba da ih zamole da rade svoj posao, da im ponude vecu platu, jos novija i skuplja sluzbena vozila ili sta vec? Ovo na fotografiji je njihovo ruglo i slika koja potvrdjuje njihov odnos prema gradjanima.

 6. Miki

  05.04.2014. at 16:13

  Pirotske vesti su zamenile Pirotske novine. Sramota!

 7. Gile

  05.04.2014. at 18:07

  Bez odgovornosti, ovo su samo prazna price. Kakve molbe da rade svoj posao? Resenje je da se pocne sa smenama nesposobnih nacelnike u lokalnoj vlasti i direktora javnih preduzeca. Krivi su i lokalni elektronski mediji. Sjate se svi kamermani kada Komunalac ubode tri sadnice ili oreze dva drveta, a ovakve prizore ne vide. Ljudi rade po pozivu i za pare. Narod moze da prica i oseca sta hoce. Oni odgovaraju samo onom koji je odlucio da ih finansira narodnim parama. Zbog toga, ovakve fotografije razbijaju sve tabue zavisnog i neistrazivackog novinarstva.

 8. Ana

  05.04.2014. at 20:24

  @Miki: Miki, sramoto, ne uporedjuj neuporedivo. Prvo argumenti, pa onda pljuvacina.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar