Sport

Roler kup u Pirotu

Skijaški Snoubord Klub “Stara Planina” je u subotu organizovao takmičenje u okviru Alpskog roler kupa Srbije takmičenje u Pirotu “ Inline alpine slalom roler kup Pirot 2015”.

 

roleri_1

Učestvovalo je 62 takmičara iz 4 kluba (Besna kobila-Vranje, Oxigen-Niš, DAS-Knjaževac i SK Stara Planina-Pirot).  Iz Pirota je učestvovalo 12 takmičara – članovi SK Stara Planina i osvojili su 3 medalje ( Ilija Pešić 3 mesto, Stefan Gošić 3 mesto I Nemanja Pešić 1 mesto.)

Takmičenje je proteklo u najboljem redu satnica je ispoštovana maksimalno na veliko zadovoljstvo učesnika I organizatora.

-Zahvaljujemo se na pomaći preduzeću Ino-gradnja, kompaniji D-company, Ski Klubu “Besna kobila Vranje, Klubu OXIGEN Niš I Sportskom Centru Pirot bez kojih organizacija ove manifestacije ne bi bila moguća. Posle promocije mauntinborda u Pirotu I besplatna škole rolera ovo je treća po redu manifestacija koju je klub ovog leta organizovao I sada nastavlja sa treninzima I aktivnostima predviđenim planom I programom. Očekuje nas narednog vikenda takmičenje u Inline alpin rolerima u Nišu, a nakon toga nekoliko članova kluba imaju predsezonske pripreme na glečeru. Do kraja godine planiramo barem 3
odlaska na glečer po 8 dana-kažu u ovom klubu.

roleri_2

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker