Gradska hronika

Rekordna posećenost portala Pirotske vesti, medija koji je odavno prevazišao lokalne okvire

Portal Pirotske vesti u poslednje vreme beleži enorman rast popularnosti i posećenosti, o čemu svedoči podatak da je, samo na društvenim mrežama, tačnije na fejsbuku, u poslednjih 30 dana, ostvaren “reach” od čak 2 miliona ljudi. Pritom, treba imati u vidu da tek manje od 50 posto saobraćaja na portal PV dolazi sa društvenih mreža, odnosno, više od polovine čitalaca na portal dolazi putem Google pretraživača, zatim direktno, putem aplikacija…

Ovde se ne računaju ostali kanali društvenih mreža na kojima su PV aktivne , a ukupan broj pratilaca na svim kanaliima društvenih mreža koji redovno prate PV je preko 30.000. PV je portal koji postoji 10 godina, počeo je sa radom 2013. godine. Pirotske vesti ujedno su i ubedljivo najcitiraniji medij od strane vodećih nacionalnih medija. Pritom, za deset godina postojanja, niti jedna informacija, od nekoliko desetina hiljada objavljenih, NIJE DEMANTOVANA!. Hvala na poverenju.

Portal PV je ubedljivo najčitaniji u Pirotskom okrugu među lokalnim medijima, a uveliko prevazilazi i mnoge medije koji su regionalnog, pa čak i nacionalnog karaktera.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker