Lokalna samouprava

Radovi na izgradnji otvorenog kupališnog kompleksa izvode se i noću pod reflektorima

Radovi na izgradnji otvorenog kupališnog kompleksa u Pirotu, koji će, kada bude završen, biti verovatno najlepši objekat ovakve vrste u zemlji, uveliko se izvode i noću. Noćas je radove obišao, nenajavljeno, i gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić koji je u izjavi Pirotskim vestima izrazio zadovoljstvo kvalitetom radova i činjenicom da izvođači daju maksimum.

-Ja sam u permanentnom kontaktu sa izvođačima radova i nadzorom, večeras sam dobio informaciju da se radi i noću i odlučio sam da obiđem radove. Nemam šta da kažem osim reči pohvale za izvođača radova. Postavili smo pomalo i preambiciozan rok, ali zbog obilnih kiša hidroizolacija dna bazena nije mogla da bude završena dok padavine ne stanu i stvore se uslovi, tako da se sada radi punom parom-kaže Vasić.

-Kada je reč o postavljanju pločica, u su radovi pri kraju, ali treba reći da ima još posla. Ja ću u ponedeljak ponovo obići gradilište i razgovarati sa izvođačima da vidimo da li je moguće da se bazen završi u ovoj građevinskoj sezoni, ako je moguće da se i okupamo, a sledeće godine Pirot će dobiti jedan od najlepših i najmodernijih kupalištnih kompleksa u Srbiji-naveo je gradonačelnik Vasić.


Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker