Gradska hronika

Radovi na izgradnji bazena pri kraju

Radovi na izgradnji zatvorenog bazena u Pirotu su pri kraju, a rok za završetak je 1. septembar. Nakon toga slede ispitivanja i testovi koji će biti završeni za nekoliko meseci. Ovo su danas rekli Leko Korićanac, direktor iz preduzeća “Putevi užice” koje je izvođač radova i Branislav Kostić, direktor pirotske Direkcije za izgradnju.

ACA_7300_resize-Preko 90 odsto svih radova je završeno, a ono što je ostalo jesu pojedini zanatski radovi koje ćemo završiti u planiranom roku. Vrednost investicije je 394 miliona dinara, a finansiraju je Fond za razvoj Republike Srbije i Opština Pirot – rekao je Korićanac.

Branislav Kostić, kaže da je zbog nedostatka para koje obezbeđuje republika, rok do sada dva puta pomeran, ali će ovoga puta po svemu sudeći biti ispopštovan. -Paralelno za okončanjem radova na bazenu, počećemo da uređujemo prilaz, parking plac i sve ostalo, za šta smo iz budžeta izdvojili 16 miliona dinara – kaže Kostić i dodaje da će nakon završetka radova sva ispitivanja biti završena do kraja godine.

A.Ć.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker