Sport

Radnički u subotu igra u Prahovu sa ekipom Dunava

Još tri kola igraju se do kraja jesenjeg dela prvenstva Srpske lige Istok. Radnički u subotu, 4. novembra  gostuje u Prahovu gde se sastaje  sa ekipom Dunava. Utakmica počinje u 13:30.

Trener Radničkog, Goran Lazarević, najavljuje ofanzivnu igru u Prahovu gde će njegovi igrači pokušati da  osvoje još tri boda u završnici jesenjeg dela prvenstva.  „Najbitnije je da igrači  ne odstupaju od svoje igre,  idemo na pobedu i  igraćemo ofanzivno kao što uvek igramo.“ – rekao je Lazarević.

Ekipa Dunava ove sezone  ima promenljive rezultate. “Prošle godine su imali dobru seriju utakmica bez poraza, zadržali su dobar deo tog tima. To je jedna takmičarski nastrojena ekipa koja može da igra na rezultat. Čeka nas sigurno težak meč ali se nadamo da ćemo nastaviti seriju dobrih igara i rezultata. Nadamo se da ćemo imati ravnopravne uslove za igru i očekujem od momaka da budu na svom nivo i da odradimo ono što je do nas, videćemo da li će to biti dovoljno za nova tri boda” – kaže šef Stručnog štaba Belih, Goran Lazarević.

Na utakmici u Prahovu neće igrati Denis Ristov zbog povrede dok će Željko Dimitrov  pauzirati zbog žutih kartona. Ostali igrači su se vratili u pogon, rade uobičajeno i spremni su za perdstojeću utakmicu.

Trener Radničkog kaže da je normalno da postoje oscilacije u igri koje u velikoj meri zavise od protivnika. „Prošlog vikenda smo imali protivnika koji hoće da se nadigrava, znali smo da imaju mladu i poletnu ekipu koja je motorički jako dobra i napadače koje su bili igrači na mnogo višem nivou od ovog ranga takmičenja. Nismo mi tim koji uvek može da  dominira, možda smo malo razmazili našu publiku sa tim rezultatima ali realno niti mi nešto odskačemo preterano niti smo nešto slabiji od drugih“ – kaže Lazarević.

Fudbaler, Aleksa Petrović, ističe da je posle nekoliko pobeda u nizu atmosfera u timu odlična. „Ekipa je spremna za utakmicu u Prahovu, čeka nas jedan težak meč s obzirom da znamo kakva je ekipa Dunava, a čeka nas i težak put do Prahova, krećemo rano ujutru, iz autobusa izlazimo na utakmicu ali mi ćemo se bazirati samo na svoju igru i ono što smo radili protklih dana će odlučiti utakmicu. Ekipa Dunava je jedna kvalitetna ekipa, bodove su uglavnom osvajali kod kuće tako da očekujemo težak meč ali verujemo da ćemo osvojiti tri boda u Prahovu“ – poručio je Petrović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de