Sport

Radnički potpuno zasluženo pobedio Timočanin

U 13. kolu Srpske lige Istok Radnički je danas dočekao ekipu Timočanina i pobedio rezultatom 1:0, i ako je rezultat mogao da bude mnogo ubedljiviji, jer su “beli” propustili po evidenciji sekretarijata oko 15 izglednih prilika.

Radnički je igrao u sastavu: Bulajić, Tanasković, Marković, Nikolić, Mančić, Vasić (M.Mančić), N. Petrov, Ristov, Salihović, Tasić, Spasić

Rad Knj 1Nadmoć Radničkog bila je evidentna od prvog do poslednjeg minuta. U prvom poluvremenu, šanse su se nizale, ali gola nije bilo. Prosek godina igrača Radničkog na današnjem meču bio je 22 godine, a u timu su bila samo tri “stranca”.

Rad Knj 3Početak drugog poluvremena obeležile su šanse Salihovića, Ristova, Spasića, Nikolića, ali jednostavno nestvarno, nema gola. Golman Kostić branio je utakmicu svoje karijere.

Rad Knj 5Deset minuta pre kraja, “beli” su ostali mirni, i po boku Tasić dodaje Salihoviću, koji nesebično, kao i protiv Svilajnca odlaže “na tanjir” Mančiću koji na radost oko 500 gledalaca pogađa gol Timočanina za tri boda.

Rad Knj 2Narednog vikenda, derbi u Pirotu. Radnički sa drugog mesta, dočekuje prvoplasirani tim Tabane 1970.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker