Sport

Radnički na dobrom putu. Pobeđeni i Slivnički geroji

Ljubitelji fudbala i navijači Radničkog mogu biti zadovoljni nakon još jedne provere u pripremnom periodu. Danas je bilo teško gledaocima, a igračima sigurno mnogo teže. Temperatura previsoka iako se igralo u predvečerje.

Gosti iz Bugarske, ekipa Slivnički geroji, tradicionalni “sparing partner” Radničkog u pripremama, danas nije imala šanse. Beli su pobedili rezultatom 3:0, ali ono što je u ovom periodu mnogo važnije je uigravanje ekipe, jer je ekipa pretrpela neznatne promene i ima nekolicinu novajlija koji se moraju za kratak period uklopiti u sistem igre.

Prepoznatljivu igru Radničkog prethodnih sezona, na osnovu do sada viđenog gledaćemo i u narednoj sezoni, jer stručni štab, na čelu sa trenerom Dukićem, forsiraće da se igra fudbal u pravom smislu, i to napadački, kroz veći posed i učešće što većeg broja igrača u završnici. Taj segment izgleda veoma dobro. Zadnja linija za sada funkcioniše odlično, predvođena prekaljenim dvojcem i stubom odbrane, Dojkićem i Nikolićem.

Danas su uspešni u realizaciji bili Željko Dimitrov  u prvom poluvremenu, Nemanja Matović i Predrag Ivković u drugom poluvremenu. Beli su imali još nekoliko izglednih prilika koje nisu realizovali.

Do početka prvenstva Radnički će imati još dve provere. Prva naredna je sledećeg utorka sa ekipom Radnički iz Kragujevca, a generalna proba biće u Jagodini sa istoimenom ekipom.

 

Foto : Martin Nešić

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker