Sport

Radnički kreće u Prvu ligu iz Jagodine

Prvu utakmicu u Prvoj ligi Srbije pirotski Radnički igra u Jagodini sa istoimenom ekipom. Utakmica sa Jagodinom se igra u subotu, a “beli” putuju sa velikom dozom optimizma i ako je protivnik favorit u toj utakmici.marjan zivkovic

-I ako je prvo kolo, jako važna utakmica, jer želimo da dobro startujemo u prvenstvu. Mi idemo na pobedu i ako je Jagodina favorit. Na osnovu utakmica u pripremnom periodu imamo pravo da se nadamo dobrom rezultatu, a za mene je jedini dobar rezultat, pobeda. U timu vlada dobra hemija i jedinstvo i to je naša velika prednost u odnosu na mnoge rivale u Ligi – izjavio je na današnjoj konferenciji Marjan Živković, šef stručnog štaba “belih”.

Kapiten Marko Mančić rekao je danas da je ekipa svesna kvaliteta ekipe Jagodine.

-Jagodina je i pored iskusnih igrača koji su igrali Super ligu, dovela još desetak novih igrača i sigurno je da su kvalitetni. Kostur naše ekipe je dugo zajedno i pojačani smo dobrim i kvalitetnim igračima. Daćemo svoj maksimum na svakoj utakmici i pokušati što duže da ostanemo nepobedivi. Idemo u Jagodinu na pobedu – izjavio je Mančić.

Jagodina u subotu, 13.avgusta dočekuje Radnički, a utakmica počinje u 17 sati i 30 minuta.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker