Sport

Radnički investira u svoju decu

Kako je bilo i najavljeno pre skoro dva meseca, nova uprava Fudbalskog kluba Radnički će u budućem periodu mnogo više pažnje poklanjati školi fudbala i mlađim kategorijama. Danas su na korišćenje mladim igračima Radničkog predate 80 novih kvalitetnih lopti, što je prvi korak ka stvaranju ozbiljne baze za mlade talente.

Lopte RadnickiKako je danas rečeno na gradskom stadionu, klub je dosta imao problema oko rekvizita i lopti, uz podatak da je klub do pre par nedelja imao nešto više od deset lopti za sve selekcije, što je jednostavno nezamislivo u modernom svetu fudbala.

Lopte Radnicki 2Uprava kluba temeljno radi na formiranju ozbiljne škole fudbala, jer da bi dobili ozbiljne igrače za seniorski pogon, neophodan je dugogodišnji ozbiljan, temeljan i stručan rad, izjavio je danas Dragan Stanković, sportski direktor Radničkog koji je mladim fudbalerima i trenerima predao lopte na korišćenje i poželeo im puno uspeha ispred uprave kluba.

U stvaranje igrača neophodno je ulaganje, što ranijih godina nije bilo slučaj, jer sam teren i stadion nisu dovoljni, zaključak je nakon današnjeg događaja.

Radnički je danas imao još jednu proveru u nizu, i odigrao nerešeno 1:1 sa ekipom Ozren iz Sokobanje.

Foto – Radnički

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker