Sport

Radnički igra protiv Teleoptika, atmosfera u timu odlična, Neca Petrov veliko pojačanje

Trener Belih Goran Lazarević najavljujući meč protiv ekipe Teleoptika kazao je novinarima da se igra protiv ekipe koja ima veliki broj omladinskih reprezentativaca, izuzetno talentovana ekipa sa možda najkreativnijim veznim redom u ligi. U najavi je još jedna poslastica za ljubitelje fudbala u Pirotu. Meč se igra u nedelju u 13 sati na stadionu Radničkog. 

-To je tim koga niko nije nadigrao. Gubili su utakmice na greške, neiskustvo, naivnost, ali je reč o ekipi koja igra sjajno, sa sjajnim pojedincima i jako talentovanim momcima na koje ozbiljno računa i beogradski Partizan. Mene ipak raduje zato što smo mi u usponu forme. Mnogi igrači su stabilizovali svoju formu. Ima par pojedinaca koje još čekamo da se probude, da dođu u situaciju u skladu sa svojim talentom i da počnu da pružaju partije kakve očekujemo od njih. Veliko pojačanje je Neca Petrov. Za to dugujemo zahvalnost predsedniku kluba Zoranu Nikoliću koji je uspeo da ga nakon razgovora sa njim pojača ekipu za jednog sjajnog, veoma polivalentnog igrača koji može da igra na mnogim pozicijama. To je velika vest za nas jer će on svakako mnogo značiti našem timu-kazao je trener Lazarević.

Golman Belih Ivan Bulajić, čija forma je iz utakmice u utakmicu na sve većem nivou, potvrdio je da je atmosfera na treninzima odlična, da ekipa “grize” na treninzima i da igrači sada sa mnogo više elana i psihički mnogo jači očekuju predstojeću borbu za opstanak u ligi.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker