Sport

Radnički dobio novog predsednika

Na Izbornoj skupštini FK Radnički, koja je održana večeras, uz prisustvo četrnaest od šesnaest delegata, izabran je novi predsednik kluba. Na čelo kluba jednoglasno je izabran, Zoran Nikolić, direktor JP”Vodovod i kanalizacija”. Novi predsednik izabrao je i svoj tim saradnika, koji će u mu narednom periodu pomagati kako bi klub nastavio da beleži dobre rezultate. Novu upravu pored Nikolića činiće, Stiv Lazarević, vlasnik S&V Driling-a i hotela Ana Lux, Branislav Ćurić, direktor Tigra a.d, kao i Aleksandar Ćirić, doskorašnji predsednik kluba i Saša Jovanović, bivši član uprave. 

 


Predsednik Nikolić se zahvalio svima na podršci za njegov izbor, ali i obećao da će učiniti sve da klub bude stabilan, kako u takmičarskom, tako i u finansijskom smislu.

– Prošle dve godine sa bivšom upravom, bile su dobre u svakom pogledu. Ostvareni su dobri rezultati, što je za poštovanje. U narednom periodu trudićemo se da klub dodatno stabilizujemo i ispravimo ono što nije bilo na očekivanom nivou. Jako je važno održati kontinuitet, pa iz tog razloga se u upravi nalaze i dva člana bivše uprave – rekao je Nikolić, i dodao da će pokušati da poboljša rad omladinskog pogona, jer je budućnost kluba na mladim igračima.

Pred predsednikom Nikolićem je ozbiljan posao u prelaznom roku.

– U škripcu smo s vremenom. Nemamo trenera, kao ni sportskog direktora. Ne želim da donosimo odluke na brzinu, već da dobro razmislimo o svakom rešenju. Cilj nam je da zadržimo kostur tima i uz nekoliko pojačanja ponovo imamo respektabilan tim – izjavio je Nikolić u svom obraćanju novinarima nakon sednice.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker