Politika

Radikali o predlogu da Pirot dobije status grada

Svojim potpisom 7.000 Piroćanaca je pre više od pet godina podržalo inicijativu da Pirot dobije status grada, a predlog je podržala i Srpska radikalna stranka.

radikali1Srpska radikalna stranka je 2011. godine organizovala potpisivanje dekleracije svih političkih stranaka u medija centru da pirot dobije status grada. Tu deklaraciju su potpisale sve političke stranke osim Srpske napredne stranke. To govori koliko se naprednjaci i njihovi funkcioneri brinu o interesima Piroćanaca, stoji u saopštenju pirotskih radikala.

Radikali su pre pet meseci opet obnovili ovu značajnu temu dobijanja statusa grada, gde smo direkno pitali poslanike iz redova SNS-a Radmila Kostića i Dragana Todorovića šta su oni lično uradili po pitanju dobijanja statusa grada kao i predsednika Okruga i Opštine Pirot. To koliko oni brinu o građanima Pirota pre svega SNS i njeni poslanici vidi se iz informacije da je zvanično podnšen zahtev narodnog poslanika iz Kikinde da se izmeni i dopuni Zakon o teritorijalnoj organizaciji Republike Srbije i da Kikinda, Vršac i Pirot dobiju status grada. Apsurd je to da gospoda poslanici iz redova SNS, a naši sugrađani nisu našli za shodno da podnesu predlog i ako je to veoma bitno za dalji razvoj našeg grada, navodi Okružni odbor Srpske radikalne stranke i dodaju da srpskim radikalima su uvek bili na prvom mestu državni i iteresi Piroćanaca a ne usko stranački i lični iteresi.

Slične vesti

4 Comments

  1. Mislim u stvari ne da mislim znam za sigurno da svi pirotski politicari gledaju svoju licnu korist u ostalom kao i svi ostali politicari u ovoj banana drzavi.Gledaju da udome svoje pa ako ostane nesto za narod ostalo je, a ako ne kako nam bude.to nam je sto nam je.Nisam protiv napretka pirota,ali sam zakleti protivnihk nameta i ovako gologuzom narodu,koji se izrabljuje.Dokazano je da ni jedna stranka u pirotu nije sposobna da unapredi grad da dovede velike firme,da se otvaraju radna mesta,jer se nasi lokalni biznismeni uvek vode onom krilaticom ako ti neces ima ko hoce

  2. @2KD

    Pogledaj slike pirota od pre 20, 10, 5 godina pa kazi da se nista ne vidi. Pitaj klince iz komsiluka gde rade. Niko od njih ne kasni na posao, ne pije taj dan kad radi, a nadamo se da ce biti jos novih radnih mesta. Pirot je bajka u odnosu na ostale gradove narocito na jugu Srbije. Ali, tako je, hocemo bolje, hocemo vise a neki to ne mogu da nam pruze. Neregularno su se skolovali za pocetak, diplome i doktorati su za ispitivanje, nemaju nikakva znanja, iskustava i veza, kadrovski su prazni, imaju sitne licne interese. Pazljivo glasajte, ali glasajte, da ne bude da je neko birao umesto vas.

  3. Pa koja strana ili velika firma u Srbiji osim fabrike Tigar daje korektne plate. Svuda je isto i gde su i te velike firme. Plata je oko 22.000 dinara i to je to. Ako su to velike firme neka im je alal.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker