Gradska hronika

Protest na koridoru 10!

Meštani Belog polja i Gradišta, organizovali su protekst na koridoru 10, revoltirani popnašanjem izvođača radova na toj saobraćajnici, koji im je, kako tvrde- oštetio vodovodne instalacije!

sa-koridora

-Bez vode smo više od mesec dana, jer su instalacije popucale usled velikog nasipa i tereta koji trpe. Obeveštavali smo nadležne međutim, za sada još uvek nema nikakvog odgovora. Ukoliko se o naš zahtev- da nam srede instalacije -budu i dalje oglušivali, blokiraćemo put ka granici sa Bugarskom-rekli su Stanko Tričković i Jovica Pavlović.

sa-koridora1

Povodom ovog protesta oglasilo se i preduzeće JP Koridori Srbije. U saopštenju se navodi da do danas uopšte nisu znali da postoji problem i da će on biti otklonjen pošto je angažovan dimitrovgradski “Komunalac”.

sa-koridora2

-Izvođač radova “Trejs” angažovao je pomenutu  dimitrovgradsku firmu, koja čće već sutra 5.oktobra početi sanaciju  kvara na instalacijama-naviodi se pored ostalog u saopštenju Koridora Srbije i k0nstatuje da će radovi biti okončani za nekoliko dana.

sa-koridora3

Meštani Gradišta se žale i na probleme sa strujom čije su instalacije takođe pod zemljom, a oštetile su ih mašine pomenutog izvođača radova na ovom “lotu”.

sa-koridora4

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker