Sport

Promovišimo olimpijske vrednosti – veliki sportski dogadjaj u subotu u Pirotu

U subotu, 19. juna 2021. godine, sa početkom u 12h, u Pirotu, na Trgu pirotskih oslobodilaca će se održati događaj „DDOR Olimpijska staza“ u organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije DDOR osiguranje, uz podršku grada Pirota. DDOR Olimpijska staza ima za cilj da promoviše olimpizam i olimpijske vrednosti. Kroz edukaciju dece, roditelja i čitave zajednice, “DDOR Olimpijska staza” će približiti optimizam i olimpijske simbole svim učesnicima.

Prijave za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” biće prikupljane na licu mesta pre početka događaja, kao i putem online prijave na sajtu kompanije DDOR osiguranje na linku: https://www.ddor.rs/ddor-olimpijska-staza/, do početka događaja.

Osobama mlađim od 18 godina za učešće u “DDOR Olimpijskoj stazi” biće potrebna pisana saglasnost roditelja – staratelja koja će moći da se takođe potpiše na licu mesta zajedno sa prijavom za učešće.

Obezbeđene su i nagrade u vidu sportskih rekvizita u tri različite kategorije: najbolji pojedinac, najbolji par i najbolja ekipa koja može brojati do 5 članova.

Najbolja škola dobija 28 lopti (košarkaške, odbojkaške, rukometne), a svi prijavljeni učesnici dobiće majice Olimpijskog komiteta Srbije.

Događaju će prisustvovati Zoran Pančić, dvostruki osvajač odličja na Olimpijskim igrama. Pančić je veslao u paru sa Miloradom Stanulovom i zajedno su osvojili srebrnu medalju na Igrama u Moskvi 1980. godine, kao i bronzu u Los Anđelesu 1984.

Pozivamo naše sugrađane svih uzrasta da se prijave i učestvuju u najavljenoj „DDOR Olimpijskoj stazi“ koja je već organizovana u Vršcu i Užicu, uz učešće preko 1000 takmičara.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker