Lokalna samouprava

Promocija programa podrške preduzetnicima

Regionalna razvojna agencija Jug i Ugovorna okružna privredna komora Pirot sa zadovoljstvom Vas pozivaju na promociju finansijskih i nefinansijskih programa podrške sektoru mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u 2019. godini.

Pomocija navedenih programa podrške biće održana u utorak, 17.09.2019. godine, sa početkom u 12 časova, u sali Ugovorne okružne privredne komore Pirot, ulica Dobrice Milutinovića, TC „Vezni trakt”, lokal broj 5 u Pirotu.

Na promociji će biti predstavljeni programi podrške peduzetništvu u 2019. godini koje raspisuje Razvojna agencija Srbije, Ministarstvo privrede i Fond za razvoj.

Neke od aktivnosti koje se sufinansiraju kroz aktuelne programe podrške su:

–       Nabavka opreme, mašina, alata, proizvodnih vozila, specijalizovanih softvera itd;

–       Uređenje poslovanja u skladu sa zahtevima međunarodnih standarda poslovanja – sertifikacija i resertifikacija;

–       Usaglašavanje proizvoda sa zahtevima tehničkih propisa i standarda;

–       Nabavka i/ili implementacija i/ili parametrizacija i/ili nadgradnja specijalizovanog softvera – „ERP“ , koja mora obuhvatiti i module koji se odnose na proizvodne procese;

–       Učešće i na međunarodnim sajmovima u inostranstvu.

Biće predstavljene i druge inicijative, mere i projekti koje MSPP sektor može da koristi kako bi se razvijao, kao i dobri primeri iz prakse.

Prilikom promocije programa, posebnu pažnju ćemo posvetiti predstavjnju „EEN“ Evropske mreže preduzetništva.

 

Pozivamo privrednike  da u što većem broju podnesu prijave na nekom od aktuelnih konkursa i iskoriste preostala dostupna sredstva namenskog karaktera, a kroz sufinansiranje, za unapređenje njihovog poslovanja.

Poziv za promociju dostavljamo u prilogu mejla.

 

Zbog ograničenog broja mesta, molimo Vas da svoje prisustvo potvrdite putem mejla na adresu [email protected] ili [email protected] do ponedeljka 16.09.2019. do 16 časova, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na brojeve telefona 010/320-622 i 060/56-00-180.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker