Gradska hronika

Program Direkcije se realizuje utvrđenom dinamikom

Nakon potpisivanja Ugovora sa izvođačem radova, “PZP” Niš,  ovih dana radi se na krpljenju udarnih rupa, prekopa, oštećenja i deformacija na asfaltiranim kolovoziama u našoj opštini, a sve u skladu sa planom i programom JP “Direkcija za izgradnju opštine Pirot”, koji se realizuje u skladu sa utvrđenom dinamikom.

Rupe

Građevinska sezona je u jeku, i velika većina planiranog biće realizovana. Od planiranog jedino se nije krenulo sa izgradnjom mosta na II ringu i rekonstrukcijom Gazele, ali na to jednostavno ne možemo da utičemo, i to je posledica prava ponuđača u javnoj nabavci, zbog kojih se kasni sa radovima. Ostaje još da se sprovede postupak javne nabavke za  izgradnju vodovoda u selu Ponor, ali to će biti urađeno u skorijem roku. Ovih dana se uveliko radi na i krpljenju udarnih rupa, prekopa, oštećenja i deformacija na asfaltiranim kolovoziama u našoj opštini, i pored loših vremenskih uslova, zadovoljni smo dinamikom. Radovi se odvijaju kako u gradskim ulicama, tako i u našim selima – rečeno je Pirotskim vestima u Direkciji za izgradnju grada.Prekopi Rzana

Tokom ove nedelje će nakon zamene vodovodne mreže, asfaltom biti presvučen i “Mečćin sokak”, a uveliko se radi i na sanaciji prekopa na Kružnom putu.

Tekst i foto / A.Ć.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker