Gradska hronika

Produženi boravak i u Pirotu

Rad produženog boravka u OŠ ,,Sveti Sava“ u Pirotu nastavlja se i ove školske godine. Ovaj oblik organizovanog rada sa učenicima prvog i drugog razreda postoji od 2012. godine. Deci je omogućeno je da kvalitetno i organizovano provedu vreme dok su im roditelji na poslu, a roditeljima je važno da su deca na sigurnom, pod budnim okom učitelja gde pišu domaći zadatak, uče kako da uče i stvaraju pozitivne radne navike. Sa decom u Produženom boravku rade učiteljice Zorica Đorić i Jasmina Marković.

 

10615784_549552798507096_1779074201_n
-Rad u produženom boravku usklađen je, prati i dopunjuje obrazovno-vaspitni rad u redovnoj nastavi. Sa decom rade dve učiteljice. Pored pisanja domaćih zadataka i učenja, deca koja pohađaju produženi boravak imaju organizovane kreativne radionice, muzičke, likovne, dramske aktivnosti i aktivno učestvuju u obeležavanju značajnih datuma koje škola proslavlja, uz uključivanje u društvena zbivanja grada. Obezbeđena su i dva obroka za decu u boravku po svim standardima vezanim za ishranu dece, kazala je Pirotskim vestima učiteljica ove škole Zorica Đorić.
Sve informacije vezane za rad produženog boravka zainteresovani roditelji mogu dobiti na telefon 312-440 ili 069/8296149.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker