Gradska hronika

Priznanje za “Happy family food”

Preduzeće „Hipoposlovi“ doo.Pirot, pod čijim okriljem posluje radnja „FAMILY FOOD HAPPY“ dobitnik je sertifikata „Firma od poverenja“ za 2016.godinu.

image

Sertifikat „Firma od poverenja“ je priznanje, koje se dodeljuje privrednim subjektima koje su korektni i koje pružaju visok stepen usluga. To je dokument koji potvrđuje besprekornu reputaciju preduzeća i u velikoj meri odražava stepen zadovoljstva njihovih korisnika. Od strane „Centra za Istraživanje Mišljenja Klijenata“ , koji ocenjuje kompetentnost preduzeća u pogledu kvaliteta usluga koju pružaju, procenjeno je da radnja „FAMILY FOOD HAPPY“ ima:

· visok ugled među kupcima i partnerima,

· profesionalni odnos prema kupcu,

· poštenje u poslovanju.

image

Inače, sertifikat “Firma od poverenja” posluje na tržištu Evrope od 2013. godine. Projekat je pokrenut od strane firme Centar za Istraživanje Mišljenja Klijenata doo, člana PRIVREDNE KOMORE SRBIJE. Realizuje se uspešno zahvaljujući sveobuhvatnim preliminarnim analizama interneta i naprednih tehnologija, koje trajno menjaju postojeće modele poslovanja, stav i reakcije korisnika. Sertifikat “Firma od poverenja” postao je vrlo popularan i poštovan među preduzetnicima i njihovim klijentima u zemljama u kojima je projekat zaživeo. To je jedan od najpopularnijih izdavanih sertifikata u nekoliko zemalja Evropske unije.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker