Lokalna samouprava

Privredna komora Pirot i Zip centar za mlade: Javni poziv “Zaposleni po meri vašeg biznisa”

Privredna komora Pirot u saradnji sa Zip centrom za mlade Vas obaveštava da je raspisan Javni poziv  “Zaposleni po meri vašeg biznisa” (u okviru projekta “Znanjem do posla”) koji je namenjen poslodavcima koji imaju potrebu za kvalitetnom i obučenom radnom snagom i nudi finansijsku i tehničku podršku u procesu upošljavanja novih radnika a kroz organizovanje obuka na radnom mestu.

Obuke se sprovode na osnovu potrebа kompanije i direktno u samim kompanijama, na radnom mestu, uz podršku mentora iz redova zaposlenih. Pomenuti model obuka (po švajcarskoj metodologiji) je u prethodnom četvorogodišnjem periodu testiran i dao je fantastične rezultate. 128 kompanija u Srbiji je do sada koristilo ovu vrstu podrške a 1058 mladih ljudi je prošlo obuke u tim kompanijama. Čak 60% mladih je nakon obuke ostalo da radi kod poslodavaca kod kojih su bili na obuci. Rok za konkurisanje je 31.03.2020. godine.

znanjem do posla

Ukoliko u nekom narednom periodu imate potrebu za dodatnim angažovanjem radne snage u okviru Vaše kompanije možete iskoristiti ova sredstva.

U prilogu Vam dostavljamo osnovne informacije o Javnom pozivu kao i Poziv za poslodavce sa detaljima.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Zip centru putem mejla: [email protected]

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker