Gradska hronika

Privedeno deset dilera droge

U okviru akcije “Grom” koja je proteklih dana sprovedena u čitavoj Srbiji, u Pirotu je privedeno deset osoba osumnjičenih za krivično delo proizvodnja i rasturanja droge.pirotski sud

Četvorica dilera su u dalju nadležnost predata Višem tužilaštvu, koje im je odredilo pritvor i podnelo prijave za pomenuto krivično delo, dok su šestorica u nadležnosti Osnovnog tužilaštva. Kod jednog od dilera je uz opijat otkriveno i oružje pa će odgovarati i za nedozvoljeno držanje oružja. U pomenutoj akciji je osim droge čija se količina ne saopštava, otkrivena i vagica sa ostalim priborom za miksovanje i merenje droge, saznaju Pirotske vesti od izvora u pirotskom pravosuđu.

tekst i foto A.Ć.

Slične vesti

18 Comments

  1. Navačaše čoveci sas ganju a ovija trovači i utepuvači praje dil sas mup!I koj je lud?Mi mora više da ločemo rećišor a onija sas pogrebnu opremu mož da organižu novogodišnju akciju ! SRAMOTA BE!!!

  2. ova akcija je tezak udarac za pirocki narko kartel zaplenjeno je vise od 20 GRAMA MARIHUANE I 7.5 GRAMA HEROIN I UHAPSENO 20 SKOLARACA UZRASTI OD 15 DO 19 GODINA TO POLICIJO HAPSI

  3. Da se hrabri policajci nagrade sas cetrnaestu platu sto poapsise ovolke ogromne kolicine drodje,cirka o,ooo123 grama (za trinaestu ce vec skrpe redovnim putem) A ovija komentatori i komentatorce ispred men da se sramuju sto sas “insinuacije i verbalnu konstrukciju” navode na rusenje ugleda nasih znamenitih glavnih di…khm divnih sugradjana i njihovih pomagaca.

  4. Nadam se da ce u sklopu ove akcije, a kako je Pirot pogranicno i rizicno podrucje, biti uhapseni SVI dileri droge i da niko nece ostati zasticen, jer Pirot je nekad bio mirno i prijatno mesto za izlazak, kamo srece da se uvede red i to vreme vrati na zadovoljstvo svih.

  5. Vi ljudi zivite u zabludi, imate li predstavu koliko je u Vranju recimo droge i narkomana, pa Pirot je malo dete. Svako ko malo bolje poznaje problematiku zna da droga ide najviše preko Kosova a preko Gradine sve manje i manje i zbog toga je zapravo Vranje na udaru. Ako pratite medije vidite da nema dana da u Vranju neki automobi ne plane, što je jedan od indikatora za mutne radnje, a ovde toga ima, ali mnogo mnogo redje. Droga je nažalost sveprisutna, nema gde je nema, a ja lično svako hapšenje narko-dilera, ma koliko oni sitni bili pozdravljam, kamo sreće da ih je još više, jer jedino preko sitnih može da se stigne do krupnih. Mnogo je lako sedeti u fotelju uz kompjuter i kritikovati jedne, druge, teško je nešto konkretno uraditi. Aj da budemo malo, bar jednom, realni

    1. Па просветли нас драгане како све није тако црно,како сваких пар месеци наркоман који ,одрипи, ,на бандеру није умро од дроге него му турали ,нешто, у хероин.Ако се не бавиш сас политику под хитно да почнеш.

  6. Bitno je raditi na podizanju svesti građana,odnosno promovisati ekološko ponašanje.Društvo,,Zeleni zec”Pirot već čitavu deceniju to radi volonterski,pa je red da i nadležni državni organi koji primaju platu za sprečavanje nelegalne trgovine preduzmu neke ozbiljnije korake na tom polju,jer je droga veliko društveno zlo.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker