Lokalna samouprava

Pripreme za izgradnju novog kružnog toka

Saobraćajnica na II ringu od ulice Srpskih Vladara do ulice Cara Dušana i naselja Đeram je kompletno završena i uskoro se očekuje otvaranje mosta, a ujedno i kompletne saobraćajnice. 

novi kruzni tok 1Ovih dana ekipe Direkcije za izgradnju opštine Pirot rade na uklanjanju eksproprisanih objekata na raskrsnici u ulici Srpskih Vladara, na skretanju za novi most, kod Kasarane. 

novi kruzni tok 2Projektom Direkcije predviđeno je da se na ovoj raskrsnici uradi kružni tok koji će u mnogome olakšati, ali i povećati bezbednost saobraćaja na ovoj lokaciji. 

Izgradnja ovog kružnog toka se planira za narednu godinu, dok će ove godine biti završeno čišćenje i trasiranje saobraćajnice.

most 2508152Radovi na izgradnji novog mosta na Nišavi su završeni, a ono što je preostalo do otvaranja mosta za korisnike je demontaža skela i kompletno čišćenje gradilišta. 

most 2508153Novi most je dužine 75 metara, širine 11 metara, ukupne vrednosti zajedno sa pristupnim saobraćajnicama i kompletnim instalacijama, 122 miliona dinara, od kojih 60% finansira Opština Pirot, dok preostalih 40% finansira Ministarstvo privrede.

Slične vesti

6 Comments

    1. Sve vam ne odgovara. Pa to strasna rabota. Treba da ne prave nista kao u drugi gradovi, i onda bi bilo super. Voleo bi da znam sta fali na Mali most!? Ja radim u Tigar i svi znamo kolko je bolje sad nego sto je bilo ranije. Nisu zlatni ti lokalni mudraci, ali ponovo napravise od ovu selendru, grad.
      Kad dodje neko sa strane mi se valimo s ovo, s ono, a kad si odu sve nam smeta.

      1. Ivice da li si nekada, u svom zivotu, bio u skoli? Molim te nemoj vise nista da komentarises… Nije bitna tema i da li si u pravu vec ti je gramatika 0… Strasno

  1. Ovde nije problem u kruznom toku ,nisi me razumeo,problem je alternativni izlaz iz grada za ljude koji moraju tu da prodju nastace isti problem kao sa malim mostom,nece saobracajna policija sigurno dopustiti traktoristima da voze o autoputu tu relaciju oko pirota sigurno,inace nis je dobio na somborskom bulevaru 3 kruzna toka proletos,i nije se osetilo da se nesto radi a tu su bile obicne raskrsnice .Ako i ovde uspe to bice dobro u svakom slucaju bice bolja raskrsnica po gotovu sto se na toj raskrsnici ne postuju pravila saobracaja od strane velikog broja vozaca

  2. I taj kruzni tok nazvati STAMBOL KAPIJA da se zna prema gde se ide a u sredinu mala trijumfalna kapija jer smo turke isterali(pobedili)

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker