Lokalna samouprava

Prijave čekaju zadnji dan

Na konkurs za izbor direktora javnih preduzeća koji je raspisala opština Pirot, iako rok za slanje prijava ističe u ponedeljak 2. septembra do sada su stigle samo tri prijave. Dve za direktora JP “Komunalac” i jedna za direktora Direkcije za izgradnju. Kako portal Pirotske vesti nezvanično saznaje prijave za direktora JP “Komunalac” su podneli dosadašnji rukovodioci ovog preduzeća direktorka Nada Avžner i pomoćnik direktora Boban Tolić.

wpid-opstinaPicsArt_1372520215424.jpg

Po rečima predsednika Komisije za izbor direktora  Dejana Živkovića, iako je pristigao mali broj prijava, očekuje se da značajan broj prijava pristigne do poslednjeg  dana, tačnije do ponedeljka.

-Raspisani su konkursi za izbor direktora Direkcije za izgradnju, JP “Komunalac”, JP “Vodovod i kanalizacija” i JP “Gradska toplana”. Svi kandidati koji pošalju prijave polagaće odgovarajuće testove propisane zakonom, a komisija će do 15. septembra završiti svoj rad i sve zapisnike i materijal predati opštinskoj upravi koja će na osnovu njih spremiti nacrte odluka o kojima će se izjasniti odbornici na prvoj sednici lokalnog parlamenta-kazao je Živković.
A.Ć.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker