Gradska hronika

Prestižno priznanje Tigru AD

Tigar a.d. osvojio je prestižno priznanje „Corporate Superbrands Srbija 2015/2016“ na svečanoj dodeli nagrada koja je održana 13. juna 2016. u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

image

Tigar a.d. je kao najbolji korporativni brand u kategoriji „Plastika i guma“ poneo ovo prestižno priznanje, koje je u ime kompanije primila Nataša Pop-Krstić, šef kabineta generalnog direktora Tigar a.d.

Prema njenim rečima ova nagrada je veliki podstrek kompaniji, da nastavi dalje u ostvarivanju zadatih ciljeva, jer uložena energija zaposlenih, odgovornost prema kupcima, doslednost, pouzdanost, kao i odgovornost prema zajednici su merila dobre poslovne prakse koji ne mogu ostati nezapaženi.

– Posebno je važno što su Tigar a.d. kao vodeći brend u kategoriji “Plastika i guma” prepoznali kako članovi Stručnog saveta tako i 1.000 građana Srbije koji su se o tome izjasnili kroz istraživanje javnog mnjenja, ističe Nataša Pop-Krstić.

Kompanije iz Srbije bile su podeljene u 34 kategorije u zavisnosti od delatnosti kojom se bave, od prehrane, turizma, ugostiteljstva, energetike, telekomunikacija, zdravstva, obrazovanja do medija. Superbrands ima za cilj da prepozna napore i uspehe svih onih koji doprinose stvaranju, snabdevanju i promociji proizvoda na domaćem i inostranom tržištu, uz poštovanje i doprinos lokalnoj zajednici kroz društvenu odgovornost.

Svečanoj dodeli nagrada prisustvovale su zvanice iz poslovnog miljea Srbije, predstavnici kompanija učesnica u izboru, članovi Stručnog saveta i predstavnici medija.

Superbrands je nastao 1994. godine u Velikoj Britaniji i predstavlja vodeću svetsku platformu za promociju brendova, ne samo vodećih međunarodnih već i lokalnih brendova u svakoj zemlji članici, kojih ima 80 širom sveta. “Superbrands” je prvi put u Srbiji pokrenuo TGI Group International d.o.o. 2007, kao način da se oda priznanje najuspešnijim kompanijama, organizacijama i institucijama u Srbiji.

Slične vesti

Jedan komentar

  1. A radnici platu imaju ispod svakog proseka drzave a rade duplo vise nego bilo gde. Sramota za ovakvu kompanniju koju su lopovi od rukovodstva doveli ispred katanca.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker