Gradska hronika

Preminula glavna i odgovorna urednica TV Pirot Dragica Pavlov Krstić

Nakon kraće bolesti, u 55. godini života iznenada je preminula dugogodišnja novinarka TV Pirot, glavna i odgovorna urednica i direktorka ove televizije Dragica Pavlov Krstić, saopštila je večeras TV Pirot.

601329_10200563330067290_1230224855_nDragica Pavlov Krstić je završila Fakultet političkih nauka u Beogradu, novinarstvom se bavila više od tri decenije a na TV Pirot je od osnivanja. Bila je prva glavna i odgovorna urednica televizije. Dobitnica je brojnih nagrada i priznanja za dokumentarne filmove i televizijske reportaže.

Komemoracija će biti održana u ponedeljak 4. novembra u 11 sati u Velikoj sali opštine Pirot, a sahrana će se obaviti na seoskom groblju u selu Vlasi u 15 sati.

A.Ć.

 

Slične vesti

2 Comments

  1. Bilo je lako dogovoriti se sa Dragicom. Pristupala je tako da ju je nemoguće odbiti. Nekoliko puta smo razgovarali o zanimljivim temama za TV, ali samo jednom u studiju. U ostalim prilikama birala je neuobičajena mesta. Saučešće porodici i struci.

  2. JEDINA PIROCANKA i osoba iz ovih krajeva koja je dobila UNICEF-ovu nagradu.Umela je da prepozna prave vrednosti,vise puta smo razgovarali,zao mi je sto je nikad nisam upoznao i licno a trebalo je.Treba pokrenuti inicijativu za dodelu njenog Imena jednoj od Pirotskih ulica!

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker