Gradska hronika

Predsednik Nikolić:”Tigar” AD će izaći iz svih teškoća

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić, u okviru svoje današnje posete Pirotu, nakon otvaranja novog pogona Big Tigar, posetio je i fabriku Tigar obuća, koja posluje u okviru Korporacije “Tigar”.

ACA_2184_resize

Predsednik Nikolić je nakon obilaska pogona i informacija koje je dobio od rukovodstva kompanije da “Tigar obuća” posluje punim kapacitetima, kazao je da je očigledno da će ova fabrika opstati i izaći iz svih teškoća u kojima se nalazi.

-Čim je proizvodnja povećana i došla skoro do maksimuma znači da će fabrika da se izvuče. Vi ste znak i da onaj deo koji nije imao stranu investiciju da isto tako može da radi. Dobar ste primer za mnoge druge fabrike pa i za moj FIAT. Vi imate proizvod, imate brend, da imate dobre uslove za rad, da zarađujete za sebe i svoje porodice i ja se uopšte ne sekiram za budućnost vaše fabrike. U Pirot dolazim često, i ovo je veliko ohrabrenje kada dođem u fabriku koja radi. Idem, nažalost i u one koje ne rade, kakvi su problemi, da li može i kako mogu da se reše ti problemi-kazao je Nikolić i dodao da naša država ulazi u veoma težak period.

nikolic tomislav_resize

-Bolje je da godinu ili dve budemo nezadovoljni a da posle budemo zadovoljni, nego da godinu ili dve budemo zadovoljni pa da se posle nikad ne uspravimo. Ovo je politika na dugi rok-kazao je Nikolić.

tekst i foto Aleksandar Ćirić

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker