Sport

Pred stručnim štabom Radničkog veliki posao na uigravanju ekipe

Prijateljska utakmica

Pirot – Gradski stadion, 13 časova

FK “Radnički” Pirot – FK “Sinđelić” Niš 2 : 2 (1: 2)

FK “Radnički” : Dokić, Kostić, Mančić, Mijalković, Vlaović, Tolić (k), Petrov, Dojkić, Đorđevski, Milošević, Kukolj.

Rezerve: Ćirić, Zakala, Kamenović, Živković, Ilić, Gajić, Stojanov, M. Mančić, Cvetković, Edoa.   

Pirotski Radnički i niški Sinđelić igrali su nerešeno u prijateljskoj utakmici pripremajući se za nastavak prolećnog dela prvenstva. Treneri oba tima, bez rezultatskog opterećenja, pružili su šansu svim raspoloživim igračima. Pogotovo će posla biti za stručni štab Radničkog, s obzirom na drastično izmenjen igrački kadar. Prelazni rok je završen juče u ponoć, a bilans je takav da je Radnički ostao bez trinaest fudbalera, a doveo deset novih.

S obzirom da je još uvek pripremni period, i da se dobar broj fudbalera tek privikava novim uslovima i novoj sredini razumljiva je izjava trenera Radničkog, Nikole Puače, da je rano govoriti o utiscima i nekim zaključcima. Ono što je sigurno, pred njim je veliki posao da ukomponuje tim i spremno dočeka nastavak prvenstva.

“Pomešani su mi utisci, još je ovo pripremni period, mada mnogo toga nije onako kako bih želeo da izgleda. Potrebno je malo prostora i strpljenja, imamo osam novih igrača i dva golmana. Izlazimo polako iz jakih treninga i treba da se uigramo. Verujem da će to sigurno biti bolje za dve nedelje kada bude počelo prvenstvo. Juče su se još četvorica fudbalera priključila timu i mislim da ćemo dobiti konkurenciju za svako mesto u timu. Imaćemo veći roster, i mislim da će biti izuzetno teško u drugom delu prvenstva” rekao je Puača.

foto: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Pročitajte i:
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker