Lokalna samouprava

Poznata imena i rang lista kandidata za direktore javnih preduzeća

Komisija za imenovanja direktora javnih preduzeća za koja je raspisan konkurs završila je sa radom i nakon bodovanja usmenog testa i bodovanja njihovih programa rada preduzeća za period od 4 godine napravljene su rang liste po broju osvojenih bodova.

odbornici na sednici

Kako je danas Pirotskim vestima izjavio načelnik Opštinske uprave Dejan Živković, u JP Gradska toplana kandidat za direktora biće dosadašnji direktor Radovan Nikolić, koji je ujedno i jedini prijavljeni kandidat na konkursu.

-Kandidati za direktora u Direkciji za izgradnju opštine Pirot, gledano po rang listi i broju osvojenih bodova su Branislav Kostić, diplomirani inženjer građevinarstva i Andrija Mančić diplomirani arhitekta. Za “Vodovod i kanalizaciju” kandidati su Zoran Nikolić, diplomirani ekonomista, Slobodan Mitić, inženjer građevinarstva i Slađana Mančić diplomirani ekonomista. Kandidati za direktora u JP “Komunalac” su Boban Tolić, diplomirani tehnolog, Nadežda Avžner, inženjer hortikulture i Borivoje Tričković diplomirani ekonomista iz Pirota. Komisija će zapisnik o izbornom postupku sa rang-listama predati shodno zakonu Opštinskoj upravi koja će spremiti predlog Skupštini opštine za imenovanje direktora ovih četiri preduzeća. Konačnu reč daće odbornici SO Pirot na prvoj narednoj sednici-kazao je Živković.

Sednica na kojoj će odbornici odlučivati o budućim direktorima ovih preduzeća biće održana 4. oktobra.

_DSC0763

tekst i fotografija Aleksandar Ćirić

 

Slične vesti

3 Comments

  1. Mislim da je javnosti odavno poznato i ko ce na kom mestu zavrsiti. Ovo se pise tek da ima nekih vesti, da ne budu hit nedelje ubijene koze…….

    1. Prethodni komentator se javio koristeći moj pseudonim što nije pošteno. Mislim da sam kao pravi “Pažljivi posmatrač” postao prepoznatljiv tako da čitaoce dovodi u zabludu.

      Dovoljno je videti da je ovaj prethodni Posmatrač možda pažljiv, ali ne koristi dijakritičke znake u srpskoj verziji latinice i svoje tajno ime ne počinje velikim slovom.

  2. Pravi Pazljivi posmatracu, ne brinite zbog toga sto neki ljudi koriste Vas pseudonim. Uvek cemo prepoznati laznog, ne samo po nepoznavanju gramatike i pravopisa, vec i po onome sto pise.
    Citam Vase komentare i dopada mi se nacin na koji posmatrate nasu stvarnost. Sve najbolje.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker