Gradska hronika

Poziv načelnika okruga građanima-Prijavite policiji sva saznanja o korupciji u republičkim inspekcijama

Načelnik Upravog okruga Pirot dr Aleksandar S. Ćirić pozvao je danas na konferenciji za štampu u sali Upravnog okruga Pirot sve građane Pirotskog okruga da sva svoja saznanja o nepravilnostima u radu ili krivičnih radnji u radu republičkih inspekcijskih službi koje su pod ingerencijom Upravnog okruga Pirot, prijave policiji, sudskim organima ili lično načelniku okruga.

_DSC3658-Protiv korupcije moramo da se borimo na svim nivoima pa i na nivou Upravnog okruga Pirot. Apelujem na građane da sva saznanja o korupciji prijave. Ja sam siguran da inspekcijske službe svoj posao obavljaju profesionalno, međutim, svakako da ukoliko postoji sumnja građani to treba da prijave -kazao je načelnik Ćirić, koji je dodao i da je doneo odluku da se ukine naknada za prevoz načelniku okruga, koja mesečno iznosi oko 3.000 dinara, uz obrazloženje da ima službeni automobil i da ne postoji razlog da se ta naknada isplaćuje.

tekst i foto A.Ć.

 

Slične vesti

4 Comments

  1. Ovaj poziv za prijavljivanje korupcije je, pre svega, zakasneo jer se borbom protiv korupcije SNS diči i ponosi od samog početka postojanja aktuelne vlade. Naravno, nešto od toga je iskreno i delotvorno, a nešto čista demagogija, prodavanje magle i maska za nesposobnost i neinvetivnost.

    Glavni razlog za poziv je što “načelnik vladinih službenika u Pirotskom okrugu” traži način da pokaže da eto i od njega ima koristi i da postoji razlog što dolazi na radno mesto i sve to u skladu sa najprepoznatljivijom osobinom svoje stranke, borbom protiv korupcije.

    Bilo bi lepo da ovo da neke konkretne rezultate, ali imam utisak da će se sve svesti na kratku novinsku vest, lepu “sliku druga predsednika” koja kaže da i on postoji i daje doprinosi sveopštoj borbi protiv korupcije kao što to rade i ostali članovi Stranke.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker