Lokalna samouprava

Poziv Grada da se javnost uključi u proces kreiranja budžeta

Gradska uprava Pirot obaveštava javnost da je budžetski proces pripreme budžeta za 2017. godinu i naredne dve budžetske godine u toku i da zainteresovani mogu uzeti učešće u pripremi istog.opština

-Iskoristite mogućnost da se i ove godine uključite u proces kreiranja budžeta, jer je to od velike važnosti za sve nas. Time ćete direktno uticati na kreiranje lokalne politike i izgradnju međusobnog poverenja između Uprave i Vas, kroz zadovoljenje Vaših potreba. Jedino što treba da uradite je da date sugestiju šta je po Vama prioritet i potreba za izgradnjom, uređenjem ili unapređenjem neke usluge za narednu godinu. Ne mora da to budu veliki projekti od strateškog interesa, pažnju mogu zaslužiti i mali projekti i usluge koji će građanima Vaših mesnih zajednica, Vaše ulice, zgrade, naselja poboljšati uslove života, oplemeniti Vaš životni prostor, privući nove stanare ili poboljšati snabdevanje u svim vidovima Vaših potreba – navodi se u obaveštenju za javnost.
Prikupljanje predloga će trajati od 19. – 30.09.2016. godine.
Obaveza Gradske uprave je da po sređivanju predloga, obaveste javnost putem medija, koji od predloga je ušao u uži izbor za realizaciju.
Vaše predloge možete proslediti mejlom na [email protected] ili lično u Uslužnom centru Grada Pirota i mesnim kancelarijama Gradske uprave Grada Pirota na predviđenom obrascu, kažu u Gradskoj upravi Pirot.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker