Gradska hronika

Potrčko apeluje na povećanje opreza u saobraćaju

Jutros se kod Guševice dogodila laka saobraćajna nezgoda u kojoj je oboren biciklista – popularni pirotski Potrčko – Aleksa Živković, koji je od ranog jutra pa do kasno u noć zbog prirode svog posla na ulici u saobraćaju. Na svu sreću sve se završilo bez povreda i džentmlenski, uz izvinjenje vozača, a Aleksa je u izjavi za Pirotske vesti apelovao na sve vozače da obrate pažnju na bicikliste.

-Na svu sreću sve se završilo na najbolji mogući način ali moglo je i drugačije da bude. Ovo nije prvi put da se desi ovakva situacija, na svu sreću nije bilo nikakvih posledica ni po mene, ni po bicikal. Ipak, poručio bih vozačima, da pre nego što skrenu preko neisprekidane linije, zamisle da njihovo dete vozi bicikl-kazao je Živković.

Slične vesti

3 Comments

  1. Postujem ja Potrcka, ali bi on prvo trebao da povede malo vise paznje, neretko prvi ne postuje propise,a takodje i ponasanje mu nekad u saobracaju nije bas primereno.Inace je dokazano da kod nas vlada saobracajna nekultura.koja se moze iskoreniti samo kad zakon ne bude imao dvostruke arsine (za one sa lovom i za sirotinju) u sprovodjenju kazni

  2. Hocu da porucim I taksistima da voze pazljivije a ne kao sada bahato, ne postuju prvenstvo prolaza, prolaze kroz crveno, telefoniraju dok voze. U subotu jedan taksista je oborio decaka na skuteru ispred velikog mosta. Skrenuo je naglo udesno I oborio decaka.

  3. Apelujem na taksiste da voze pazljivije I postuju propise. Vise puta Sam vidjao taksiste da ne postuju prvenstvo prolaza, prolaze kroz crveno, telefoniraju dok voze. U subotu sa pazarske strange Golemog mosta taksista je udario decaka na skuteru. Skrenuo je naglo desno da bi se parkirao I oborio decaka na skuteru Koji see kretao propisno.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker