Ljudi velikog srca

Popularni muzičar i šoumen Boki Tatko pomaže malom Nemanji

Poznati muzičar iz Amadeus benda Bojan Stanimirović, koji je na društvenim mrežama, posebno na instagramu izuzetno popularan i poznat kao Boki tatko, uključio se u akciju pomoći našem sugradjaninu Nemanji Cvetkoviću.

 

On je telefonom razgovarao sa Nemanjinom majkom koja je u Beogradu, gde Nemanja prima terapije, i kazao da će se uključiti i obezbediti pomoć za lečenje u Turskoj.
https://www.instagram.com/p/Bz0pKZgABZS/?igshid=144ruuswou45f

Stanimirović je do sada u mnogo navrata pomagao deci kojoj su neophodni skupi zdravstveni tretmani. Inače je poreklom iz Leskovca i na instagramu je izuzetno popularan kao šoumen.

U Pirotu se već priprema nekoliko akcija a na humanitarnoj žurki u kafiću Lisa Old Pub prikupljeno je 85.000 dinara za Nemanjino lečenje.

Trinaestogodišnji Nemanja Cvetković boluje od teškog oblika kancera na moždanom stablu. Trenutno je i Beogradu gde prima terapije ali će ubrzo morati na lečenje u Tursku za šta je neophodno 10.000 evra samo za početak lečenja. Taj novac Nemanjina porodica ne poseduje pa je neophodna pomoć svih humanih ljudi.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker