Popularni muzičar i šoumen Boki Tatko pomaže malom Nemanji

Poznati muzičar iz Amadeus benda Bojan Stanimirović, koji je na društvenim mrežama, posebno na instagramu izuzetno popularan i poznat kao Boki tatko, uključio se u akciju pomoći našem sugradjaninu Nemanji Cvetkoviću.

 

On je telefonom razgovarao sa Nemanjinom majkom koja je u Beogradu, gde Nemanja prima terapije, i kazao da će se uključiti i obezbediti pomoć za lečenje u Turskoj.

Stanimirović je do sada u mnogo navrata pomagao deci kojoj su neophodni skupi zdravstveni tretmani. Inače je poreklom iz Leskovca i na instagramu je izuzetno popularan kao šoumen.

U Pirotu se već priprema nekoliko akcija a na humanitarnoj žurki u kafiću Lisa Old Pub prikupljeno je 85.000 dinara za Nemanjino lečenje.

Trinaestogodišnji Nemanja Cvetković boluje od teškog oblika kancera na moždanom stablu. Trenutno je i Beogradu gde prima terapije ali će ubrzo morati na lečenje u Tursku za šta je neophodno 10.000 evra samo za početak lečenja. Taj novac Nemanjina porodica ne poseduje pa je neophodna pomoć svih humanih ljudi.

Morate biti ulogovani da biste komentarisali. Login

Ostavite komentar