Gradska hronika

Pomoć ugroženim područjima

Na vanrednom kolegijumu Tigra a.d. održanog 10.03.2016.godine, usled nastale situacije u Srbiji izazvane poplavama i vremenskim nepogodama gde je u protekla tri dana u 16 opština u Srbiji proglašeno vanredno stanje, a poučeni ranijim iskustvima iz 2014.godine, doneta je odluka da se donira po 100 pari gumenih čizama ugroženim područjima u opštinama  Čačak, Lučani i Kraljevo.

wpid-Tigar-upravna-zgrada-1024x565.jpgMenadžment Tigra doneo je zaključak da će ove količine čizama biti dopremljene direktno ugroženom stanovništvu s obzirom na to da su tokom 2014. godine podmirene potrebe Sektora za vanredne situacije, MUP-a  i Vojske Republike Srbije kada je donirano preko 13.000 pari čizama.

Tigar a.d. kao društveno odgovorna kompanija još jednom želi da pokaže spremnost da ugroženom stanovništvu pomogne u teškoj situaciji koja je pogodila ova područja.3

Donacija od 300 pari čizama krenula je put Čačka, Lučana i Kraljeva, tako da će preko neophodna gumena obuća tokom današnjeg dana biti dopremljena stanovništvu u ugroženim područjima vozilima kompanije Tigar.

Slične vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker