Gradska hronika

Policija traga za Ninoslavom J., povređeni stabilno

Pirotska policija i dalje traga za Ninoslavom J. koji je u nedelju u ranim jutarnjim časovima u kafiću “Ipon” nožem napao i ranio tridesetjednogodišnje Piroćance  Ivicu M. i Nenada P. _DSC3773

Policija se još uvek saopštenjem nije zvanično obratila javnosti povodom ovog incidenta u kome su povređena dvojica mladića, a kako Pirotske vesti saznaju u pirotskoj bolnici obojica su primljena na odeljenje hirurgije pirotske bolnice i nakon primljene lekarske pomoći u stabilnom su stanju, bez opasnosti po život.

Ninoslav J. je dobro poznat policiji i istražnim organima po sličnim krivičnim delima zbog kojih je ranije osuđivan i na zatvorske kazne, a po nezvaničnim informacijama u navedenom kafiću je radio kao obezbeđenje. On se tereti za krivično delo ubistvo u pokušaju.

A.Ć.

 

Slične vesti

13 Comments

    1. Pročitaj moj jučerašnji komentar i odgovor na jedan od komentara. Stvar je jednostavna: na sudu je osam uboda nožem teško opravdati kao samoodbranu.

      1. Ne da se tesko moze opravdati vec nikako,sve preko jednog uboda se smatra pokusajem ubistva,tako da u ovakvom slucaju se tesko moze izvuci bez zatvorske kazne

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker