Gradska hronika

Počeo sa radom savremeni Uslužni centar Policijske uprave Pirot

U centru grada, u zgradi OTP banke, danas je počeo sa radom savremeni Uslužni centar Policijske uprave Pirot u kome će građani mnogo brže i jednostavnije moži da ostvare sva svoja prava koja se  tiču rada Policijske uprave, počev od ličnih karata, prijava prebivališta, pasoša, sve na jednom mestu. 

Načelnik Policijske uprave Pirot Slaviša Virijević kazao je na otvaranju da je na ovaj način rešen dugogodišnji problem ove policijske uprave.

-Naši radnici su do sada radili u neadekvatnim uslovima, sada u savremenom servis centru za rešavanje osnovnih građanskih stanja, svi građani Pirota mogu da ostvaruju svoja prava. Trudićemo se da i dalje pratimo razvoj grada, mi jesmo servis građana, trudićemo se da to budemo i nadalje i nastojaćemo da u najkraćem roku rešavamo sve zahteve građana-kazao je načelnik Virijević.

Vrednost radova je skoro 100.000 evra, a novac su obezbedili Ministarstvo unutrašnjih poslova sa firmom “Reform”, koja je izvela radove, dok je MUP bio zadužen za opremanje ovog servisnog centra.

Tagovi

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button
Close