Gradska hronika

Počeli radovi na rehabilitaciji ulice Rogoz

Sredinom maja, prilikom obilaska radova u Drinskoj ulici, predsednik opštine Vladan Vasić najavio je da će ulica Rogoz, koja je zbog nemara izvođača radova na zameni vodovodne i kanalizacione mreže i azbestnih cevi sva u prekopima, biti potpuno preasfaltirana. 

Rogoz 1808151Nakon postupka javne nabavke od strane Direkcije za izgradnju opštine Pirot  i izbora najpovoljnijeg izvođača, ovih dana krenulo se sa radovima i skinut je stari sloj asfalta sa kolovoza, a na pojedinim deonicama radi se na ojačavanju bedema kanala.

Rogoz 1808152Ulica Rogoz biće potpuno preasfaltirana, a ne samo sanirana, jer je dosta degradirana. Imali smo problema i sa izvođačem radova koji nije baš dobro uradio posao, imali smo i problema i sa PZP-om koji je želeo samo da sanira prekope, ali smo na kraju insistirali i rešili da cela ulica bude preasfaltirana – izjavio je predsednik opštine Vladan Vasić.

Tokom leta u ovom naselju asfaltirana je i Drinska ulica, kao i Jug Bogdanova, dok su u susednom Romskom naselju asfaltirane Savska i Timočka ulica.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker