Ostale vesti

Plesači uspešni na Balkanskom turniru u modernim i uličnim plesovima

Plesni klub ,,Swan dance company” ostvario je zapažene rezultate na Balkanskom turniru u modernim i uličnim plesovima ,,BALKAN DANCE UNITY” održanom u Nišu ovog vikenda.15151507_1242351549143878_1653570895_n

U Hip Hop kategoriji, trener i koreograf Andrijana Todorović, najponosnija je na uspeh Formacije Seniora ,,NASTY”. Oni su zauzeli 3. mesto.
,,Sve nas je oduševila i Anastasija Simić koja je u kategoriji Hip Hop solo nadjačala konkurenciju iz vise balkanskih zemalja i osvojila bronzanu medalju,, kaze Andrijana.

U kategoriji Hip Hop duo seniori, očekivano prvo mesto i zlatnu medalju osvojile su devojke kojima je ovo prestižno takmičenje jedan od dokaza da su na pravom putu, Ivana Ignjatović i Aleksandra Selimović.
Debitanti Lea i Nina ispunile su očekivanje trenera i takodje ponele bronzanu medalju u kategoriji hip hop duo juniori.

U modernim plesovima i plesovima zasnivanim na baletskoj tehnici, takmičile su se devojčice mladjeg skolskog uzrasta, a njihov trener i koreograf Tijana Ćirić zadovojna je uspesima i napretkom ovih devojčica, koji je primetan iz sezone u sezonu. 
-Balerine su osvojile 3 zlata i jedno srebro i to u kategorijama:
–Solo Ballet Mini 1.mesto Dunja Stamenovic u koreografiji ,,All that JAZZ,,
Solo Ballet Children 1.mesto Sofija Minic u koreorafiji ,,Helo,,
-Solo Jazz Ballet 2.mesto Tina Janckovic u koreorafiji ,,Wracking Ball,,
-Duo Jazz Ballet 1.mesto Sara Rancic i Tina Janackovic u koreografiji ,,Fokus,,
-Inovacija u ,,Swan dance company,, je ulični ples ,,Disco Dance,, čiji je koreoraf, debitant, mlada Andjela Hristov, koja je i sama učestvovala na takmičenju i osvojila prvo mesto i zlatnu medalju.  Treneri podsecaju da je upisi u SWAN DC otvoren tokom čitave godine-kaže Ćirićeva.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker