Gradska hronika

“Pirotsko more” primilo prve kupače

Kupališna sezona na Gradskom kupalištu u Pirotu počela je 20. juna a jutros je i svečano otvorena u prisustvu predstavnika Sportskog centra Pirot i Hidroelektrane Pirot, kazao  je Pirotskim vestima  direktor  Sportskog centra Pirot Nenad Đorđević.

kupaliste u jeku sezone Po Đorđevićevim rečima, završeno je uređenje kupališta, što podrazumeva košenje trave, čišćenje dna bazena od korova i uređenje brojnih sportskih terena.

-Stručnjaci Zavoda za javno zdravlje izvršili su  kompletnu dezinfekciju dna bazena. Uređenje kupališta uradili smo  zajedno sa Hidroelektranom Pirot, a takođe, postavljeni su i novi suncobrani-kaže Đorđević. Bazen je u vlasništvu Hidroelektrane Pirot, koja svakog leta ovaj objekat ustupa na korišćenje Sportskom centru Pirot, koji je proteklih godina u uređenje kupališta uložila nekoliko desetina miliona dinara.

Cena karata ostaće ista kao i prošle godine, 30 dinara za decu i 60 za odrasle, a takođe, kao i svake kupališne sezone, na bazenu će dežurati lekarske ekipe i ekipe spasilaca, kao i besplatne škole plivanja i akva fitnesa.
A.Ć.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker