Folklorci iz više od 50 zemalja sveta paradirali Pirotom u prethodnih 13 godina

Podelite

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić istakao je danas nakon tradicionalnog prijema za folklorce – učesnike ovogodišnjeg Međunarodnog festivala folklora da je poslednjih 13 godina, koliko ovaj festival traje, Pirotom prodefilovali folklorci iz preko 50 zemalja sveta, sa gotovo svih kontinenata.

Pirotski folklorni festival od pre par godina deo je međunarodne federacije za očuvanje kulturne baštine CIOFF, pod čijim patronatom se održava Festival. Logo CIOFF organizacije garantuje visoki kvalitet manifestacije u pogledu organizacije, trajanja, broja učesnika festivala.

Podelite

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dialog-information.png

Poštovani, pre slanja komentara neophodna je registracija. Molimo Vas da se prilikom komentarisanja držite teme članka koga komentarišete. Redakcija Pirotskih vesti zadržava pravo da neumesne, uvredljive, vulgarne ili komentare koji se odnose na nečiji privatan život, kao i komentare koji predstavljaju govor mržnje, sadrže uvrede, pretnje i slično ne objavi bez ikakvog obrazlaganja ili objavi u izmenjenoj formi. Takođje, zadržava pravo da blokira korisnike koji se ne pridržavaju pravila, lažno se predstavljaju, vređaju, omalovažavaju ili na drugi način krše pravila.

Sva mišljenja čitalaca izneta u komentarima nipošto ne odražavaju stavove redakcije Pirotskih vesti, već pre svega predstavljaju privatno mišljenje autora komentara.

Podrazumeva se da ste slanjem komentara saglasni sa svim gore navedenim pravilima.

 PV-logonew1