Sport

Pirotski trener Miloš Nikolić i mladi talentovani Veljko Živković na kampu Mančestera uče od najboljih

U Staroj Pazovi, u Kući fudbala u toku je fudbalski kamp za mlade i talentovane fudbalske trener i nadarene mlade igrače. Kamp pohađaju doskorašnji kapiten Radničkog Miloš Nikolić, sada trener mlađih kategorija Belih i izuzetno talentovani mladi fudbaler Veljko Živković.

Kako je u izjavi za Pirotske vesti kazao trener Nikolić, organizacija kampa je izvanredna, predavači su vrhunski a danas su polaznici kampa igrali utakmicu sa odgovarajućom selekcijom Crvene Zvedu, i slavili rezultatom 3:2. Jedan gol postigao je i pirotski mladi fudbaler Veljko Živković.

-Radimo sa vrhunskim trenerima Mančesterove fudbalske škole, konkretno sa Robertus Petrus Van Der Laanom i Polom Nirijem. Zaista mnogo može da se nauči od izuzetnih trenera legendarnog Mančester Junajteda. Prepodne radimo teorijski deo, popodne idemo na teren. Organizacije ja na vrhunskom svetskom nivou, upoznajemo sistem rada u Mančester Junajtedu, učimo o taktici, mentalnom sklopu igrača, odnosu igrač-trener. Veljko je takođe prezadovoljan i uslovima i treninzima a upoznali smo i promotera kampa – legendu Veslija Brauna-kaže Nikolić za Pirotske vesti.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker