Politika

Pirotski naprednjaci demantovali Stojanovića

Grupa građana “Pirotski Naprednjaci” saopštenjem za javnost se ograđuje od izjave Zorana Stojanovića i obaveštava javnost da nije istina da je gospođa Mirjana Đorđević, odbornik u SO, napustila grupu i vladajuću koaliciju. Naime, Stojanović je na jučerašnjoj konferenciji za novinare saopštio da su on i Mirjana Đorđević, koja nije prisustvovala konferenciji, napustili vladajuću većinu u opštinskom parlamentu i da će ubuduće delovati samostalno.sednica so pirot

Sapštenje za javnost koje potpisuje dr Milan Stojanović, zastupnik ove grupe građana, prenosimo u celosti:

Grupa Građana “Pirotski Naprednjaci se ograđuje o d izjave Zorana Stojanovića i obaveštava javnost da nije istina da je gospođa Mirjana Đorđević napustila Grupu i vladajuću koaliciju. U radu lokalnog parlamenta ispred GG “Pirotski naprednjaci” učestvuju gospođa Mirjana Đorđević i gospodin Goran Mančić.

Nakon jučerašnje konfencije za novinare Zastupniik Grupe je kontaktirao gospođu Mirjanu Đorđević i ona je u pisanoj formi potvrdila da i dalje podržava vladajuću koaliciju tako što ispred GG “Pirotski naprednjaci” učestvuje u radu skupštine, Nakon povratka iz inostranstva ona će to i lično saopštiti na konferenciji za novinare.

Izjava Zorana Stojanovića je lični čin i izolovano mišljenje koje Grupa građana “Pirotski naprednjaci” ne podržava, što mu je nedvosmisleno na sastancima Grupe u više navrata rečeno. Zoran Stojanović iz nekog razloga ne želi da prihvati realnost i odlučio je da napusti Grupu u nadi da će u drugoj političkoj grupaciji pronaći uhlebljenje.

Grupa Građana “Pirotski Naprednjaci ” je organizovana na principu dobrovoljnosti i idalje će podržavati vladajuću koaliciju u Pirotu  na lokalnom nivou, a na republičkom nivou politiku premijera Aleksandra Vučića.

Slične vesti

2 Comments

  1. Sto neko ne postavi pitanje za koliko se gospodin dr prodao vladajucoj koaliciji? Jedino sto je time dobio jeste politicka sahrana pirotskih naprednjaka, sto mozda i nije lose obzirom na njihov izdajnicki pedigre.

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker