Gradska hronika

Pirotski izum:Privezak od peglane kobasice

Mladi Piroćanac Miloš Jovanović došao je na originalnu ideju, izumeo je jedinstven privezak koji je potpuno pirotski, jer se pravi od peglane kobasice.

privezak od peglaneKako je za Pirotske vesti izjavio Jovanović, na ideju za ovakav jedinstveni privezak došao je još prošle godine.

-Na ideju sam došao prošle godine dok sam pomagao ocu u peglanju kobasica. Evo, ove godine sam i napravio prvi privezak u obliku peglane kobasice, koji već sada na internetu izaziva ogromne simpatije. Jedini problem je što je ovaj privezak ograničen na korišćenje tokom zime, jer bi se tokom leta, s obzirom da je napravljen od pravog mesa, verovatno pokvario-kroz šalu priča Jovanović, koji će po svemu sudeći nastaviti porodičnu ugostiteljsku tradiciju, s obzirom da je njegov otac vlasnik poznate kafane “Trojka”.

milos jovanovic sa priveskom

 

 

A.Ć.

Slične vesti

3 Comments

  1. Sto glupa stvar glupa je zato sto nemamo smisla za marketing, ali to moze da bude interesantno, samo da se napravi privezak ne od prave peglane, vec stilizovan u obliku peglane, to onda moze da se komercijalizuje, a ovaj privezak od prave peglane moze da bude hit na sajmu peglane kobasice, februara valjda se odrzava. Meni se svidja ova ideja….

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker