Ostale vesti

Pirotski DS uz Đilasa, belopalanački uz Tadića

Visoki funkcioner DS-a i predsednik Okružnog odbora ove stranke za Pirotski okrug Srđan Pavlović izjavio je Pirotskim vestima da  napušta DS zbog neslaganja sa politikom koju vodi Dragan Đilas. Pavlović je član Predsedništva DS-a i Glavnog odbora te stranke, a ujedno je i vlasnik fabrike dečje obuće “Pavle” u Beloj Palanci. On je i neformalni lider DS-a u Beloj Palanci pa se očekuje da najveći deo belopalanačkih demokrata podrži njegovu odluku.

Srđan Pavlović i Goran Stamenović
Srđan Pavlović i Goran Stamenović

-Smatram da je Boris Tadić čovek koji ima dobru viziju i državnik kakvog Srbija do sada nije imala. Zbog toga sam se i odlučio na ovaj korak i u buduće ću biti na raspolaganju Borisu Tadiću i svim istomišljenicima kako bi nastavili proces izgradnje demokratskih institucija u zemlji-kazao je Pavlović.

Za razliku od belopalanačkog DS-a, pirotske demokrate su se odlučile da podrže Dragana Đilasa, jer po rečima Gorana Stamenovića, lidera pirotskih demokrata, ne podržavaju politiku Borisa Tadića, smatraju da je ona pogrešna i da iza svega stoji Aleksandar Vučić.

tekst i fotografija Aleksandar Ćirić

Slične vesti

3 Comments

  1. A koliko odbornika ima DS ?Mozda je to razlog sto ne smeju da predju kod Tadica jerbo se gubi smisao.A ne vidim ni smisao odbornika SPS-a i SPO-a –sto znaci da se opstinska vecina raspada.A tako je bilo interesno ukomponovano ?

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker