Sport

Pirotske košarkašice pružile podršku reprezentaciji Srbije

Seniorke Gimnazijalca u sedmom kolu dočekuju trenutno prvoplasiranu ekipu na tabeli i bivšeg prvoligaša ekipu ŽKK Bor. Utakmica se igra u Hali Kej u nedelju 27.11.2016. od 19.30 časova. 
Pionirke 2 u subotu od 11.30 dočekuju ekipu Student 1, pionirke 1 od 13.30 dočekuju ekipu Student 2, a utakmice se igraju u sali Tehničke škole. Utakmica mlađih pionirki je na zahtev gošći odložena za naredni vikend.
sa-sonjom-petrovic_resize

U sredu 23.11.2016. je u niškoj hali Čair odigrana kvalifikaciona utakmica za Evropsko prvenstvo u kojoj su se sastale ženske košarkaške reprezentacije Srbije i Ukrajine. Na našu žalost, reprezentacija Srbije je i pored odlične podrške prepune hale Čair izgubila ovaj susret.
Stotinak članica našeg kluba sa trenerima i funkcionerima kluba pružile su podršku našim reprezentativkama. Bila je ovo jedinstvena prilika za naše male košarkašice da se nakon utakmice druže sa reprezentativkama, sestrama Milicom i Anom Dabović i Sonjom Petrović, kao i da se sa njima slikaju i od njih dobiju autograme. 

U nedelju 27.11.2016. godine u Prokuplju se održava drugi Regionalni kontrolni trening, zajednički za talentovane košarkašice sa regiona Istočne i Južne Srbije rođenih 2002. 2003. i 2004. godine. Na ovom treningu ŽKK Gimnazijalac će predstavljati 15 talentovanih košarkašica.
Regionalni trening vode treneri: Zoran Kostadinović (Aktavis akademija Leskovac) 2002. godište, Vladica Ranđelov (Gimnazijalac Pirot) 2003. i Dimitrije Stojiljković (Student Niš) 2004. godište.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker